1 Спеціальні виконання пристроїв для пастеризації та охолодження, а також рекуперації теплоти від специфічних продуктів також можна замовити у нас.

Такими продуктами є вершки, сметана, масло, сирні субстанції, кефір та інші середовища – як правило, вони є більш в’язким. Це накладає певні обмеження – відповідно, в розрахунки вносяться деякі поправки, які враховують теплофізичні особливості таких продуктів. Як правило, внаслідок підвищеної в’язкості цих середовищ, площа теплообміну для забезпечення заданого температурного режиму дещо більше, ніж, наприклад, для молока – а значить, ціна такого рішення буде вище.

2 Охолоджений продукт відразу можна розфасовувати і відвантажувати.

Розбірні пластинчасті теплообмінники СТА (Україна) відповідають нормам і вимогам, які пред’являють до харчового обладнання. Крім цього, пластинчасті апарати мають унікальний рельєф, який забезпечить кращий знімання з кожного кубічного метра продукту – будь то молоко або продукти його переробки.

3 Пастеризація молока.

Така термічна обробка являє собою короткочасний процес нагріву молока (знезараження) для збільшення терміну його зберігання, – а значить, доставка і продаж вже не обмежена дуже стислими термінами, які пов’язані з швидким витіканням терміну придатності. Можливі кілька варіантів нагріву, т. К. В залежності від часу температурного впливу досягаються необхідні за термінами зберігання продуктів результати. Наші фахівці допоможуть підібрати оптимальний режим по витраті і протоку, тим самим дозволивши купити потрібний пристрій. Охолодження молока. Пластинчастий охолоджувач молока призначений для швидкого охолодження молока після пастеризації – це дозволяє скоротити термін виробництва, т. к.