TermoProm

Новини

30.07.2021

Виробництво теплообмінників

Виробництво теплообмінників

Компанія Термопром є одним з лідерів по виробництву теплообмінників в Україні. Виготовлення теплообмінників і теплообмінних пластин відбувається за допомогою власного високотехнологічного обладнання.

Процес виробництва

Теплообмінники України від Термопром – це комплектуючі частини, розроблені безпосередньо нашою компанією для поліпшення якості контролю продукції на виході.

Процес штампування здійснюється холодним методом, а ущільнювачі вулканізуються під пресовими формами завдяки натиску високого тиску. Ми пропонуємо недорогі теплообмінники, а власне виробництво допускає випуск продукції, необхідного асортименту під замовлення в найкоротші терміни.

Комплектація теплообмінника

Термопром виробляє різні види недорогих теплообмінників завдяки власному виробництву. Теплообмінник формується з секційних пластин (гофровані пластини з ущільненнями), першої нерухомої і останньої рухомий сталевий посиленою плити. Існує три стандартні комплектації теплообмінників:

  • одноходові;
  • Двоходові;
  • Триходові.

Напрямні плити фіксують в необхідному положенні, а далі за допомогою спеціальних шпильок стягуються до необхідного розміру.

Нержавіюча сталь є матеріалом для виготовлення пластин в стандартному виконанні, для прокладки – спеціальна харчова гума. Потужність для теплообмінника встановлюється з кількості пластин по необхідним замовнику параметрами.

Несучі плити є одним з основних елементів теплообмінників. На нашому підприємстві виробляється підготовка всіх комплектуючих перед складанням теплообмінного апарату. Всі несучі плити проходять шліфування до “дзеркальної поверхні”, а не обробкою піскоструминним чином, як це роблять інші виробники. А деякі наносять лакофарбове покриття прямо на необроблений метал. Шліфування металу дозволяє обробити метал до такого рівня, що на поверхні не залишається ніяких шорсткостей і поглиблень, що виключає ймовірність корозії металу. Після цього в спеціальних термокамерах наноситься стійке порошкове лакофарбове покриття.

РІЗНОМАНІТНІСТЬ ВИРОБЛЕНИХ НАМИ ТЕПЛООБМІННИКІВ:

  • Вхідне рух теплоносія в один порт або кілька;
  • Можливий нагрів або охолодження однієї середовищем двох інших середовищ;
  • Два теплообмінника в одному корпусі;
  • Попередній нагрів і донагрев в одному корпусі теплообмінника;
  • Можливий нагрів двох і більше середовищ в одному корпусі;

Для ознайомлення з докладними характеристиками теплообмінників можна звернутися до менеджерів Компанії за телефонами вказаними на сайті. Розрахунок відбувається при вихідних даних:

  • необхідна потужність теплообміну або витрата одного з теплоносіїв;
  • температури на вході і виході з теплообмінника по кожному з теплоносіїв;
  • допустимі втрати в тиску в кожному з контурів.