TermoProm

Новини

29.07.2021

Ремонт і обслуговування теплообмінників

Ремонт і обслуговування теплообмінників

Компанія Термопром здійснює гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування теплообмінників своїх клієнтів. Наша робота спрямована на оптимізацію якості обладнання і діяльності Компанії в цілому.

Ми пропонуємо своїм клієнтам широкий спектр послуг, пов'язаних з ремонтом та обслуговуванням теплових пунктів, котелень та вузлів пари тепла.

Ремонт теплообмінника

Ремонт теплообмінника включає в себе не тільки виявлення проблеми і причин, що стали причиною поломки установки, але усунення пошкоджень, шляхом заміни необхідних комплектуючих або консультування з технічних питань відповідних спеціалістів, що займаються обслуговуванням обладнання.

З гарантійного договору Компанія зобовязується не тільки провести заміну необхідних деталей в разі поломки, але також можлива і заміна обладнання в разі повної зупинки теплообмінника.

 

Обслуговування теплообмінника

Дана послуга може включати монтаж – наші фахівці проводять пряму лінію обладнання та надають керівництво по пускових робіт. При необхідності нами проводитися навчання персоналу клієнта з теоретичними та практичними консультаціями.

Чистка теплообмінника

Процедура, яку необхідно проводити, керуючись інструкцією до певної моделі. З плином часу на внутрішніх стінках можуть осідати частки домішок у вигляді накипу (розчинені солі, вапняні відкладення) як наслідок використання жорсткої води.

ЯК ВИЗНАЧИТИ СТУПІНЬ ЗАБРУДНЕННЯ

  • відчутно зросло споживання енергоносія (до 15%);
  • помітно знизилася продуктивність опалювальної системи;
  • при водопостачанні значно зменшується напір води в крані;
  • поява шумів в пристрої і перебої в роботі.

Поява накипу призводить до зниження ефективності роботи системи в цілому, можливий перегрів теплообмінника, а також вихід з ладу опалювального котла. Своєчасна чистка теплообмінника допомагає запобігти швидкий знос і подальший вихід з ладу деталей.