TermoProm

Проекти

Постачання виробництва ТОВ "Українська багатопрофільна компанія" ЛАВРА "теплообмінниками СТА

Компанія "Термопром" підписала контракт з ТОВ "Українська багатопрофільна компанія "ЛАВРА"на поставку теплообмінників марки" СТА ". Дана компанія займається збутом великих кількостей різного палива: рідкого, твердого і газоподібного. Діяльність фірми надає значну користь в енергетичний сектор України. Наша фірма підтримує починання в ключі реконструкцій, і готова сприяти і підтримувати в оптимізації виробництва.

Після отримання заявки на виконання проекту, наша команда врахувала всі побажання Замовника і змогла запропонувати вигідне рішення задачі. Завдяки оперативній, точній та професійній роботі наших співробітників, компанія "ЛАВРА" змогла підвищити показники виробництва й оптимізувати необхідні процеси. Для задоволення потреб підприємства були обрані теплообмінники власного виробництва "СТА".

Організація "Термопром" має цехи з виробництва розбірних пластинчастих теплообмінників, які випускаються під маркою "СТА". Виробництво знаходиться в місті Київ, Україна, але наша компанія здійснює їх доставку по всій території України. Наші фахівці мають великий досвід у цій ніші, і готові підібрати і зібрати апарат будь-якого призначення з необхідними параметрами. Також, це стає можливим завдяки передовому обладнанню та сучасному програмному забезпеченню.

Метою нашої організації є сприяння розвитку компаній уплані теплоенергетичного обладнання і його встановлення. Ми надаємо широкий спектр послуг з виробництва і постачання теплообмінних апаратів, баків, запірної арматури та іншого. З усім спектром послуг Ви можете ознайомитися на нашому сайті. "Термопром" є офіційним представником багатьох Європейських заводів з виробництва теплоенергетичного обладнання, сертифікати можна побачити на сайті. У цей список компаній входять такі світові бренди, як Wilo (Німеччина), Danfoss (Данія), SWEP (Швеція). Також, у разі відсутності бажаного товару, зв'яжіться з нами будь-яким доступним способом.

Ми відкриті до співпраці, і готові вирішити завдання будь-якої складності. Для консультації та замовлення, зв'яжіться з нами за контактами, вказаними на сайті. 



1 / 16