Новини
01.08.2021
Застосування теплообмінників в молочній промисловості
Компанія Термопром пропонує харчової теплообмінник для забезпечення якісної роботи молочної промисловості.
Схема роботи теплообмінника в молочному виробництві
Розбірні теплообмінники
Для пастеризації молока даний продукт витримують якийсь час при високих температурах. Для процесу пастеризації молока і виробництва похідних від нього продуктів (сир, сметана, вершки, масло), невід’ємною складовою є теплообмінники для молока. Термопром пропонує компактні розбірні теплообмінники, які мають високі експлуатаційні показники і відповідають всім гігієнічним нормам і стандартам для обладнання харчової промисловості.
Пластинчасті теплообмінники
Пластинчастий теплообмінник для охолодження молока використовується на різних технологічних етапах виробництва. Наприклад, деякі молочні продукти мають більш щільну в’язкість, ніж саме молоко. В даному випадку Компанія Термопром пропонує шляхом охолодження молока водою використовувати в комплексі теплообмінник з більшою величиною каналу (за потребою зазори між пластинами допустимі на рівні 12 мм).
Застосування
За допомогою харчових теплообмінників на виході можна отримати молочну продукцію різних видів:
- пастеризоване молоко і сироватка;
- кефір і вершки;
- вершкове масло;
- дитяче молочне харчування;
- згущене молоко;
- сирки, сир та інші молочні концентрати.
Інші новини
Всі статті