TermoProm

Новини

31.07.2021

Теплообмінники Sondex

Теплообмінники Sondex

Теплообмінники Sondex (Данія) призначені для забезпечення безперебійної та тривалої роботи тепломереж. Експлуатація пластинчастих теплообмінників гарантує зменшення витрат на монтаж сервіс та експлуатаційні витрати. Модернізація різних процесів на виробництві, де є потреба у нагрів або охолодження, також вирішується за їх допомогою на високому рівні.

Компанія Термопром займається безпосередньо поставками товарної групи Sondex і пропонує великий вибір обладнання, відмітна по конструкції і призначенню:

  • розбірні пластинчасті теплообмінники;
  • повністю зварні та напів-зварні пристрої;
  • типу “труба в трубі” теплообмінні апарати;
  • цільно-паяні теплообмінники;
  • спірального типу.

Наші фахівці також виконують сервісне обслуговування теплообмінників пластинчатих від Sondex будь-якого типу.

У чому полягають переваги

Пластини теплообмінників мають особливу конструкцію входять отворів. Завдяки їм ми отримуємо рівномірний розподіл рідких потоків на поверхні. Канавки у вхідного отвору попереджають виникнення відкладень.

Ущільнення монтуються в захисний канал і тим самим зберігають гнучкість і еластичність ущільнень навіть за умови великих навантажень і при тривалій роботі теплообмінної установки.

Free Flow пластини (Пластини з вільним каналом)

Розроблено для жідкообразних, що вміщають в себе волокна, частинок, впоратися з якими традиційному пристрою не під силу. Міцні і стійкі конструкції успішно застосовують паперово-целюлозної промисловості, а також для охолодження харчової сировини – овочевих і злакових сумішей і інших різних продуктів.

Полусварное пристрій теплообмінника

Один блок теплообмінника вміщує в себе два пластини, заварених між собою лазером – це і є конструкція напів-зварного пристрою. Ідеальні пластинчасті теплообмінники для технологічного водопостачання, навіть при наявності агресивного середовища.

Система Sonder Safe

Пресовані пластини, які включає дана конструкція дозволяє передбачити місце витоку і тим самим виключає вихід продукту. Успішно застосовуються для центральних систем водо- і Теплопостачання, а також в промисловості – очищення води в медицині і харчовій галузі, для пастеризації молочного продукту і інші напрямки.

Паяні теплообмінники

Особливість даного виду пластин полягає в тому, що він не має каучукових ущільнень. Це допускає роботу обладнання за умови температурного режиму від -180 ° С до + 250 ° С, при тиску в 65 робочих бар. Широко застосовуються такі пластини для теплообмінників для забезпечення роботи систем опалення, вентиляційних систем і кліматичних установок, а також для теплових насосів і гідравлічних агрегатів.

Суцільнозварні пристрої

Принцип роботи даного апарату схожий з кожухотрубні. Відмінністю саме є монтаж конструкції пластинами, а не трубами. Пластини піддаються зварюванні лазером і далі встановлюються в циліндричний кожух, який є основою даного агрегату. А розбірна конструкція дозволяє без праці очищати теплообмінний пристрій.